Consultancy

 

Jesflex heeft verschillende consultants met ieder hun eigen expertise. Deze kennis en ervaring zorgt ervoor dat er voor ieder vraagstuk een passend antwoord is. Jesflex werkt oplossingsgericht. Wij denken graag mee over de optimalisatie van bedrijfsprocessen, zorgen dat je alles uit de software haalt en ondersteunen operationeel. 

 

Functioneel beheer

Een functioneel applicatiebeheerder is intern het aanspreekpunt voor gebruikersvragen en dagelijks onderhoud. Wanneer een applicatiebeheerder geen of te weinig tijd heeft, kan Jesflex voor een korte of langere periode ondersteuning bieden. Wij helpen bij het onderhouden van de processen, het beantwoorden van interne vragen en het doorvoeren van kleine optimalisaties. 

 

Salarisadministratie

Door onze jarenlange branche- en praktijkervaring kunnen wij ondersteunen met de salarisadministratie. Jesflex biedt ondersteuning in uiteenlopende branches en is expert binnen de flexbranche. Onze consultants zijn volledig bekend met zowerl de ABU- als NBBU-cao. 

 

Project

Bij het functioneel beheer worden kleine aanpassingen op bestaande processen en inrichting uitgevoerd om lopende processen te optimaliseren. Wanneer dit niet afdoende is en het systeem wordt uitgebreid met of omgezet naar een ander proces, is de impact groter. Deze wijzigingen worden in een project opgepakt. Een Jesflex consultant inventariseert de wensen, adviseert over de mogelijkheden, begeleidt de realisatie en ondersteunt bij de implementatie. 

 

 

 

Landmeerse Loop 24
5032 BX Tilburg
info@jesflex.nl
013-8509228