Consultants

 

Joyce Voll heeft gedurende haar loopbaan diverse functies doorlopen in de Flexbranche waardoor zij op vrijwel ieder gebied op de hoogte is van de praktische zaken waar men tegen aan kan lopen. Gedurende de laatste negen jaar is zij werkzaam geweest als functioneel applicatiebeheerder in de flexbranche. Door de kennis en kunde die zij in die tijd heeft opgedaan heeft zij de Afas Awards 2018 gewonnen op het gebied van innovatie. 

 

Silvana Briels heeft zich de afgelopen jaren vooral bezig gehouden met wet-en regelgeving in de flexbranche, heeft als teamleider van een salarisadministratie afdeling veel HRM/Payroll kennis opgedaan en is jaren werkzaam geweest als functioneel applicatiebeheerder. De laatste jaren is zij als projectmanager actief geweest met het mede opzetten en uitrollen van een payroll bedrijf. Hierbij was veel aandacht voor de bedrijfsprocessen en de inrichting hiervan in Profit. 

 

Beide dames waren geïnteresseerd in het automatiseren van bedrijfsprocessen en ieder met hun eigen kwaliteit en kennis maakte dat zij de stap wilden zetten tot de start van hun eigen bedrijf Jesflex. 

Samen met de medewerkers van Jesflex vormen ze een team die de ondernemer op alle manieren kan bijstaan met de software van Afas.