Implementatie en conversie

Het implementeren van nieuwe software of een conversie van de bestaande inrichting heeft grote impact op de organisatie. Na een uitgebreide inventarisatie wordt voor een nieuw systeem of nieuwe inrichting gekozen. Voor je eigen organisatie is het geen dagelijkse bezigheid. Voor Jesflex wel. Daarom ondersteunen wij je graag naar jouw nieuwe manier van werken. 

 

Adviseren

Jesflex heeft veel ervaring met implementaties en conversies. Met de keuze voor een nieuw systeem of nieuwe inrichting komen meer keuzes beschikbaar. Belangrijke beslissingen die het eindresultaat bepalen. Wij maken deze keuzes begrijpelijk, bieden je de mogelijkheden overzichtelijk aan en zorgen dat je geïnformeerd belangrijke besluiten kunt nemen. 

 

Realiseren

Wanneer besluiten zijn genomen, kan de inrichting worden gestart. Éénmalige inrichtingen zijn de basis van een systeem. Het zijn geen handelingen die op korte termijn opnieuw zullen worden uitgevoerd binnen je organisatie. Het is belangrijk dat de applicatiebeheerder op de hoogte is van de inrichting en de werking. Zo is je organisatie in staat alle eigen processen te beheren en onderhouden. Jesflex maakt je wegwijs binnen het nieuwe systeem en zorgt dat je de éénmalige inrichting volledig doorloopt en kan je organisatie helpen bij de documentatie. 

 

Datamigratie

Wanneer je een conversie uitvoert of van systeem verandert, moet de data uit de oude situatie worden omgezet naar de nieuwe situatie. Een grote klus met veel afhankelijkheden. Jesflex weet de mogelijkheden om data om te zetten. Wij kunnen ondersteunen tijdens het overzetten van data of voeren namens je organisatie de conversie of datamigratie uit. De mogelijkheden van de data die om te zetten is wordt in een organisatiespecifiek plan uitgewerkt. 

 

 

 

Landmeerse Loop 24
5032 BX Tilburg
info@jesflex.nl
013-8509228