Oplossingen bij ieder vraagstuk

 

Bij Jesflex weten we dat er geen vaste oplossing is bij een vraagstuk. Het is afhankelijk van lopende bedrijfsprocessen, doelen, wensen en waarden. Wij bieden verschillende diensten aan die aansluiten op de vragen vanuit de branche. Samen geven we invulling aan de trajecten. Zo ben je verzekerd van een oplossing die aansluit bij jouw organisatie. 

 

Consultancy

Oplossingsgericht meedenken, advies om efficiënter te werken, trainingen afgesteld op je eigen bedrijfsprocessen, het nalopen van de bestaande inrichting of casegericht een doel bereiken. Een Jesflex consultant met passende expertise komt op locatie om de invulling van het consultancy traject af te stemmen. 

 

Implementatie en conversie

Je organisatie gaat met een nieuw systeem werken of het systeem wordt op een andere manier ingericht. De expertise van Jesflex helpt je door deze fase heen. Zo kun je als organisatie bewuste keuzes maken en wordt meegedacht over de impact van inrichtingsopties. Na de implementatie of conversie werkt je organisatie met de nieuwe processen. Tijdens deze periode kan Jesflex ondersteunen met gebruikersvragen en het finetunen van de inrichting. 

 

Support

Wij snappen als geen ander dat wanneer de implementatie en consultancy werkzaamheden zijn afgerond er nog steeds sprake kan zijn van vraagstukken. Gebruikersvragen of onvoorziene situaties die de expertise van een consultant kunnen gebruiken. Vragen die te klein zijn om een traject voor op te starten, maar die niet kunnen wachten om in een toekomstig traject mee te nemen. Speciaal voor deze situaties is er het support abonnement. 

 

 

 

Landmeerse Loop 24
5032 BX Tilburg
info@jesflex.nl
013-8509228